Ajatuksia vallasta ja vastuusta Valta on hajautettava

Kaikki blogit puheenaiheesta Ääriryhmien lisääntynyt toiminta

Poliittinen motiivi väkivaltarikokselle tulee aina tuomita raskauttavana

"Syyttäjä vaatii rasistisen motiivin soveltamista Helsingin Asema-aukion pahoinpitelyssä – uhri vastusti liikkeen ideologiaa ja näytti sen” otsikoi SSS.fi 
- Uusnatsi Jesse Torniaisen viimevuotinen taekwondopotkujuttu on nyt nyt sitten hovioikeudessa. 

ISIS-hallinnon viimeiset bunkkerit nurin - Lähi-itää ei jätetä

Kv. ihmisoikeustyössä saavutetaan aika ajoin pikku voittojakin. Tällä kertaa toiveuutinen tuli sopivasti kuin ihmisoikeuspäivän 10.12.2017 kunniaksi: Irak on paikallisten ja länsimaisten lähteiden mukaan kokonaan vapautettu Islamilaisen valtion terrorihallinnosta, ja sitä jonkin verran inhimillisisempää al-Assadin hallintoa tukeva Venäjä kertoo myös Syyrian olevan nyt vapaampi. Yess! 

Häiritsevä ja turvallisuutta vaarantava oppilas

 

Yhteiskuntamme on sairas. Yhteiskuntamme on sairastunut pelkoon. Yhteiskuntamme toistaa lausetta ”ei saa antaa pelolle valtaa” ja samalla pelkää itse. Yhteiskuntamme ei kykene hoitamaan asioita, koska kaikkea varjostaa pelko rasismin leimasta.

Taustalla siirtolaisuus, monikulttuurisuus

Ääriryhmien toiminta on lisääntynyt Suomessa oikealla ja vasemmalla. Etenkin oikealla. Tunnelmat ovat kiristyneet, ja niillä on vain yksi yhteinen nimittäjä: siirtolaisuus ja monikulttuurisuus.  Tämä on tapahtunut parissa vuodessa, ja näistä asioista pitäisi voida puhua ja ne pitäisi kohdata sellaisena kuin ne ovat.  Vasemmiston mielestä tänne olisivat tervetulleita kaikki, koska kaikkia pitää auttaa, mutta se kuulostaa vähän epärealistiselta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä